<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/28066437?origin\x3dhttp://100605-.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Saturday, January 27, 2007


GET A PIECE OF PAPER AND NUMBER IT 1-10.
(NO CHEATING)
1. WHAT SHADE OF HAIR DO YOU HAVE?:
a. DARK
b. LIGHT
ans : Light

2. IF YOU WERE OUT ON A DATE WOULD YOU WANT TO:
a. GO TO A PARTY
b. GO OUT TO EAT
ans : Go out to eat [i prefer eating xDD]

3. WHATS YOUR FAVORITE COLOR OUT OF:
a. PINK
b. YELLOW
c. BABY-BLUE
d. SEA-FOAMGREEN
ans : Baby-Blue

4. PICK YOUR FAVORITE HOBBIE OUT OF:
a. SURFING
b. SKATING
c. SKIING
ans : Skating ?

5. IF YOU COULD PICK A STORE BETWEEN THESE WHICH WOULD YOU PICK?:
a. OLD NAVY
b. PACIFIC SUNWEAR
c. VICTORIA'S SECRET
ans : Pacific Sunwear

6. WHATS YOUR FAVORITE STATE OUT OF:
a. CALIFORNIA
b. FLORIDA
c. OHIO
ans : Florida

7. IN THE SUMMER WOULD YOU RATHER GO TO:
a. THE BEACH
b. GO SOMEWHERE COOLER
ans : Go some where cooler

8. WHATS YOUR BIRTHDAY MONTH?
a. January
b. Febuary
c. March
d. April
e. May
f. June
g. July
h. August
i. September
j. October
k. November
l. December
ans : June

9. WOULD YOU RATHER:
a. CHILL AT HOME
b. GO OUT WITH FRIENDS
ans : Go Out With Friends

10. NAME A PERSON OF THE OPPOSITE SEX.
ans : Edmund (:



ANSWER RETRIEVING ****

1. a- dark: sexy
b- light: sweet

2. a- go to a party: playful
b- go out to eat: romantic

3. a- pink: cute
b- yellow: loud
c- baby-blue: cool
d- sea-green: horny

4. a- surfing: active
b- skating: determined
c- sking: daring

5. a- old navy: preppy
b- pacific sunwear: fun
c- victoria's secret: sexy

6. a- California: you like being around people
b- Florida: party time in the Heat
c- Ohio: quiet, likes the cold

7. a- beach: tan likes the sun
b- somewhere cooler: pale and original

8. a- January: popular
b- February: lovely
c- March: loud
d- April: playful
e- May: chills a lot
f- June: happy
g- July: smooth
h- August: fun
i- September: quiet
j- October: out going
k- November: pimpin it
l- December: warm

9. a- Home: boring
b- Go out with friends: crazy

10.That p erson will fall in love with you!!!!!

~ { 5:07 AM }
reflections of you and me;